Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
5% korting

Dispendix G.STATION

SKU: DID16110025026_4010

Je moet ingelogd zijn om te bestellen
Nu met 5% korting: Profiteer van 5% korting op de G.STATION. Deze promotie loopt tot 30 september 2024.

Van DNA/RNA naar NGS Libraries in één oplossing

De G.STATION van DISPENDIX

Met de G.STATION van Dispendix heeft u een totaaloplossing voor het zuiveren, verwerken en uitvoeren van DNA/RNA sequencing, waarme NGS Library Preparation mogelijk wordt. Aangezien het een combinatie van 3 apparaten betreft, welke universeel verbonden zijn met een robotarm, heeft u de mogelijkheid de gehele NGS workflow te automatiseren. In combinatie met de intuïtieve software en hoogwaardige technologieën zult u baanbrekend werk kunnen verrichten.

Apparaten ontworpen voor NGS Library Preparation

I.DOT, L.DROP en G.PURE

De G.STATION bestaat uit twee geavanceerde liquid handlers van Dispendix en een reinigingsapparaat: I.DOT, L.DROP en G.PURE. Respectievelijk zijn dit een nanoliter liquid handler, een cloud-based liquid handler en een DNA purification device. Elk van deze apparaten fungeert geheel automatisch en deels zonder pipetpunten, waardoor u veel materialen en tijd kunt besparen. Daarnaast kan de oplossing verbonden worden met de cloud, wat samenwerken met andere onderzoekers mogelijk maakt.

Product features

Optimale integratie

Dankzij de naadloze verbinding tussen de 3 geavanceerde apparaten, de robotarm en de speciale software heeft u een totaaloplossing welke overzichtelijk en snel in gebruik is.

Werk samen in de cloud

Dispendix is trots een van de eerste labautomatiseringsmerken ter wereld te zijn welke hun liquid handlers direct met de cloud laat verbinden. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor het delen van gegevens, protocollen, het samenwerken aan onderzoeken en nog veel meer.

Compact format, grote resultaten

De G.STATION is een totaaloplossing voor NGS Library Preparation en DNA/RNA sequencing, en het geheel past op uw laboratorium benchtop. Als u dacht dat hiervoor nog zeer grote apparaten nodig waren, met veel stappen, dan biedt Dispendix een hoogwaardig en compact alternatief.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

De G.STATION is ontworpen met de hoogst mogelijke gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Het enige wat u hoeft te doen is de apparaten met elkaar verbinden en u kunt via de speciale software uw totaaloplossing voor NGS bedienen.

  • Setup tijd Ongeveer een half uur
  • Cloud-gebaseerd
  • Compact formaat
  • Vrij van pipetpunten Deels

Product-downloads

Bekijk de meegeleverde brochures

Tevreden klanten

Daar doen we het voor!

"Bij NBS Scientific kreeg ik snel en betrouwbaar antwoord op vragen en afspraken. Alle adviezen en aandacht werden deskundig gegeven. We werken al meer dan 2 jaar met veel plezier samen. "

"Bij NBS Scientific kreeg ik een vlotte reactie op vragen en afspraken. Er was deskundig advies en aandacht voor de toepassingen van het product en mijn wensen hierin."

“NBS Scientific levert goede technische service aan onze systemen. De specialisten van de Technische Dienst beschikken over veel kennis en hanteren korte doorlooptijden.”

"De bestelde producten voldoen aan onze behoeften en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik kan snel schakelen met mijn contactpersoon en zij denken met u mee".

"Prima bedrijf, goede prijzen!"

"NBS Scientific levert goede technische service aan onze systemen. De technische dienstenspecialisten hebben veel kennis en hanteren korte doorlooptijden."

Ik ervaar NBS Scientific als een uitstekende partner met prettige medewerkers. Ik heb goed contact met hen.

Charles-River-logo
Clondalkin-Logo
Janssen-logo
CLVP-Logo
Janssen-logo
Roche-logo
Charles River Laboratories

Meer info nodig?

Aarzel niet om contact op te nemen

Wij zijn hier om al uw vragen over NBS Scientific, onze producten en diensten te beantwoorden.

Ook voor het aanvragen van een demo of sample kunt u contact met ons opnemen, bel ons gerust.

Informatieaanvraag - Apparatuur

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gerelateerde producten

Ook deze producten worden vaak gekozen

Dispendix I.DOT

Dispendix biedt een uiterst precieze en innovatieve liquid handler aan, welke met hoge precisie en snelheid druppels kan doseren in microplaten van vesrchillende afmetingen. Geschikt voor toepassingen in uiteenlopende bereiken van de wetenschap.
Product bekijken

L.DROP liquid handler

Doseer en verplaats vloeistoffen nauwkeurig over vele microplaten, met grote snelheid en minimale inspanning. In combinatie met baanbrekende cloudtechnologie kunt u met deze liquid handler uw workflow delen met iedereen over de hele wereld.
Product bekijken