Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Capp-Aero-384-Multi-Pipette
Vloeistof verwerking

Veilig werken met uw vloeibare monsters

Liquid handling instrumenten voor laboratoria

Vloeistofverwerking, oftewel liquid handling, is een essentieel onderdeel van het onderzoeksproces. Veel van het werk van een laborant geschiedt met vloeistoffen. U wilt dat tijdens het liquid handling proces de handelingen correct verlopen en dat alles volgens de juiste dosering geschiedt. Kwaliteit van de gebruikte hulpmiddelen is hierbij cruciaal. Wij hebben samenwerkingen met de meest toonaangevende fabrikanten van liquid handling instrumenten en verbruiksartikelen, en kunnen u voorzien van de producten waarmee u op precieze wijze nieuwe inzichten zult kunnen ontdekken in het lab. Afhankelijk van uw wensen en behoeften bieden wij manuele en elektronische oplossingen aan voor het pipetteren van vloeistoffen, alsmede een variëteit aan pipetpunten en serologische pipetten.

Onze liquid handling partners

Voor onze liquid handling instrumenten maken wij gebruik van de expertise van CAPP en Ritter, een Deense en een Duitse labware fabrikant die premiumproducten leveren op het gebied van liquid handling. Hun producten zijn in miljoenen exemplaren verkocht en getest, en zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar. De pipettips zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals met filter, zonder filter, steriel, in standaard kwaliteit of in ‘low retention’ kwaliteit. Uiteraard worden de tips geleverd in een breed scala aan maten en Bioclean®, waarbij ze steriel, pyrogeen vrij en DNA-, RNase- and ATP-vrij zijn (getest en bevestigd door onafhankelijke testlaboratoria).

Ten slotte zijn wij trots leverancier te zijn voor het innovatieve Dispendix, welke hoogwaardige en moderne liquid handling machines produceert voor uiteenlopende domeinen in de life-science.

Ten slotte zijn wij trots leverancier te zijn voor het innovatieve Dispendix, welke hoogwaardige en moderne liquid handling machines produceert voor uiteenlopende domeinen in de life-science.

Micronic-Manual-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan