Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Micronic-0.50ml-Internal-Thread-Tubes-In-Rack
Proefpakketten Buizen

Test onze buizen in uw toepassing

TEST DE BUIZEN VOORDAT U ZE KOOPT

Een heikel punt bij het aanschaffen van laboratoriumbenodigdheden, is de vraag of ze compatibel zijn met uw workflow/dat u er de beoogde resultaten mee bereikt. Het is dan niet verstandig een grote bulk order te doen van bijvoorbeeld buizen en racks.

Wilt u er zeker van zijn dat u tevreden bent met de buizen die u gaat aanschaffen? Dan kunt u een proefpakket nemen van slechts 10 racks met buizen van de volume die u wenst. Ook kunt u het thread type en tube type (push cap of screw cap) kiezen, alsmede de soorten opschriften. Uiteraard zijn alle buizen vervaardigd in een clean room, en vrij van endotoxine, RNase en DNase.

Op deze laagdrempelige manier kunt u de buizen eerst proefdraaien in uw opstelling, en hoeft u niet meteen een order te plaatsen met zeer veel buizen en racks. Alle buizen hebben een speciale afdichting, welke geschikt is voor Ultra Lage Temperaturen, en voor zeer lange opslag. De volgende buisformaten zijn leverbaar: 0.30 ml, 0.40 ml, 0.50 ml, 0.75 ml, 0.80 ml, 1.10 ml, 1.40 ml1.50 ml, 2.00 ml 3.00 ml en 6.00 ml. De racks zijn 24 of 48 well. Volledige customisatie is dus mogelijk.

CONTACT

Heeft u overige vragen, of wilt u juist graag over deze pakketten geadviseerd worden? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Indien u twijfels heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar met deskundigheid, advies en kennis. Neem vandaag nog contact op.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan