Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
scientist-in-laboratory
Benchtop Apparatuur

Ideale formaten apparatuur voor in het lab

ALLE SOORTEN BENCHTOPAPPARATUUR

Bij NBS Scientific kunt u alle soorten benchtop apparatuur vinden die u nodig kunt hebben, op één plek. van centrifuges, tot incubators, en van mixers & shakers tot plate washers. Wij weten als geen ander hoe belangrijk centrifuges zijn voor laboratoria, en daarom bieden wij uiteenlopende varianten van de centrifuge aan van premium life-science fabrikant CAPP. Daarnaast hebben wij een hoogwaardige incubator van hetzelfde merk, voor uw verwarmings- of koelingsbenodigdheden.

Bij ons heeft u de keuze uit een klinische centrifuge, ideaal voor het scheiden van bloed, een koelende centrifuge, voor zeer uiteenlopende moleculaire en cellulaire toepassingen, een microcentrifuge, voor zeer kleine samples, en een minicentrifuge, voor kleine samples. Alle centrifuges zijn uitgerust met veiligheidsfeatures die voorkomen dat er ongelukken gebeuren.

MIXERS & SHAKERS

Wij bieden u een zeer breed pakket aan uiteenlopende mixers en shakers aan, voor elke toepassing: verwarmers, mixers, microplate mixers en shakers, 3D-shakers, magnetische roerders, platform shakers, tube rotators en vortexers. Alles wat u maar kunt wensen op het gebied van mixing, is bij ons verkrijgbaar. Wij maken gebruik van toonaangevende fabrikanten, zoals CAPP en Vitl.

DE TECHNOLOGISCHE FEATURES

Veel apparaten zijn uitgerust met duidelijk afleesbare displays, waarop u alle instellingen en uw voorgeprorgrammeerde protocollen kunt wijzigen.

Veel aandacht is besteed aan het gebruiksgemak, de compatibiliteit, en de veiligheid van alle apparaten, met verscheidene veiligheidsmechanismes ingebouwd. Ten slotte bieden wij een kosteneffectieve plate washer aan van CAPP, die geschikt is voor 8, 12 of 16 kanalen. Deze plate washer is perfect foor het op kleine schaal goed wassen van platen.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan