Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Over NBS Scientific

Wij durven verder te kijken dan bestaande kaders

Waarom NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab

Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid over de hele wereld kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen.

Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften.

Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden.

Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.

NOVA

NBS Scientific streeft naar het leveren van innovatieve, hoogwaardige laboratoriumproducten en -diensten. Ons team zoekt creatief naar de meest geschikte oplossingen voor uw onderzoekslaboratorium. We bewegen in een snel tempo om te voldoen aan de eisen – en de verwachtingen te overtreffen – van onze dynamische klantenkring.

BIOSTORAGE

Wij streven ernaar het welzijn en de gezondheid van mens en dier te verbeteren door het aanbieden van complete oplossingen voor biobanken, onderzoekscentra en andere laboratoria in de Life Science industrie, met een focus op bio-opslag.

SUSTAINABILITY

Ons Corporate Social Responsibility Programma weerspiegelt onze inzet voor een betere wereld. In het kader van dit programma bevorderen we duurzaamheid, dragen we bij aan lokale en internationale liefdadigheidsinstellingen die de gezondheid en mensenrechten bevorderen en streven we ethische relaties na met onze klanten, leveranciers en medewerkers.


Ons programma weerspiegelt onze inzet voor een betere wereld.

Bij de kernactiviteit van NBS Scientific speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijke rol. Ons MVO-programma richt zich op drie fundamentele elementen: het welzijn van onze medewerkers (People), duurzaamheid (Planet) en maatschappelijke betrokkenheid (Profit). We streven naar ethische relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers, nemen deel aan initiatieven die een betere, duurzamere wereld bevorderen en dragen bij aan lokale en nationale organisaties die pleiten voor de gezondheid en het welzijn van dieren en mensen. Hieronder vindt u de initiatieven die wij in ons bedrijf hebben geïmplementeerd. Dit wordt ook beschreven in ons kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd volgens ISO 9001-2015.

People – Welzijn van onze medewerkers
Dit is wat we doen om onze medewerkers te helpen gezond en gemotiveerd te blijven.

 • Ervoor zorgen dat werknemers hun vakantiedagen gebruiken om een optimale balans tussen werk en privé te behouden
 • Regelmatige activiteiten om de teamspirit te behouden
 • Een open en informele sfeer creëren om nieuwe ideeën te stimuleren
 • Trainingen en cursussen aanbieden om talenten verder te ontwikkelen

Planet – Duurzaamheid
Dit is wat we doen voor een betere, duurzamere wereld.

 • NBS Scientific is CO2 neutraal. Wij streven ernaar onze CO2 uitstoot elk jaar te verminderen en compenseren de huidige output door het planten van bomen.
 • Duurzaamheid in gedachten houden bij elke beslissing die wij maken
 • Samenwerken met leveranciers die dezelfde focus op duurzaamheid hebben
 • Producten aanbieden aan klanten die duurzaamheid bevorderen (bijv. navullingen)
 • Het kantoor draait volledig op groene energie
 • Het energieverbruik verminderen door het verlichtingsplan van het kantoor aan te passen
 • Focus op digitale communicatie in plaats van print (zo ja, dan wordt gerecycled papier gebruikt)
 • Onze verkoopmanagers rijden in auto’s met een lage CO2-uitstoot (A-label)

Profit – Maatschappelijke betrokkenheid
Zo zijn we maatschappelijk betrokken.

 • Ondersteuning van Stichting Muziekids, dat zich inzet voor voor de opvrolijking van zieke kinderen door middel van muziek
 • Stageplaatsen aanbieden aan studenten als onderdeel van hun studie

De waarden waar wij voor staan

Innovatie

Innovatie van producten, diensten en bedrijfsprocessen is essentieel om een level van expertise te behouden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en trends. Innovatie is een van onze topprioriteiten.

Creativiteit

Creativiteit staat voor oplossingsgericht denken: verder durven kijken dan bestaande kaders en nieuwe mogelijkheden zien. Onze bedrijfscultuur is open en creatief waardoor onze medewerkers flexibel kunnen reageren op vragen van klanten.

Kwaliteit

NBS Scientific levert kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die onder de strengste kwaliteitsnormen worden geproduceerd en uitgevoerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm.

Duurzaamheid

NBS Scientific wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een betere wereld en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons streven naar duurzaamheid komt tot uitdrukking in de relaties met onze stakeholders.

Meer informatie nodig?

Neem dan gerust contact op!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over NBS Scientific, onze producten en diensten.

Vul het contactformulier in of bel / email direct met onze consultant.

Contactformulier

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Het commerciële team achter NBS Scientific

Professionals die zich richten op het leveren van de beste laboratoriumoplossingen