Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Celkweek

Aanpasbaar aan uw behoeften

HET CELKWEEKSYSTEEM WAAR U NAAR OP ZOEK BENT

Bent u al een tijdje op zoek naar een goed systeem voor celkweek? Zoek dan vooral niet verder. U bevindt zich namelijk op de juiste plek. Wij bieden een toonaangevend duo van celkweeksystemen, allen van Duitse makelij (Pfeiffer). Bij ons heeft u de keuze uit een roerder voor celkweek, met kweekvolumes van 100 tot 1000 ml en speciale systemen met roller-bottles voor celkweek. Met behulp van het roller systeem kunt u gemakkelijk uw capaciteit uitbreiden, aangezien hij tot wel 16 flessen in beweging kan houden (met één drive unit). U kunt verschillende snelheden selecteren, zodat uw cellen constant in beweging blijven en er uitstekende celkweek zal plaats vinden.

CELLSPIN EN PETRISCHALEN

Ook het roersysteem CELLSPIN is geschikt voor verschillende schaalgroottes, en daarnaast worden de ideale voorwaarden voor celgroei gecreëerd, door een geoptimaliseerd centrifugekolfontwerp. Hierbij wordt betere medium oxygenatie bereikt, en vinden er minimale schuifkrachten plaats. Wij bieden ook petrischalen van het merk CAPP aan.

PROFITEER VAN ONZE PRODUCTEN

Profiteer vandaag nog van de voordelen van onze producten in uw lab, door een bestelling te plaatsen. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan