Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
SPL Guard

Gecontroleerd samples ontdooien

TOOLS OM UW SAMPLES TE ONTDOOIEN

Wij bieden u de meest hoogwaardige en innovatieve tools om uw sample gecontroleerd te ontdooien. De Florida van SPL Guard, een bedrijf dat zich specialiseert in gecontroleerde sample ontdooiing en bevriezing, staat bekend als het snelste ontdooistation dat verkrijgbaar is. Met dit apparaat kunt u monsters ontdooien in een multi-rack capaciteit, met een constante snelheid en temperatuur, waardoor de dooiing zeer gelijkmatig verloopt (beter dan de meeste oplossingen op de markt). Hierdoor blijft de kwaliteit van uw sample zo veel mogelijk bewaard voor downstream onderzoek.

DE TECHNOLOGIEËN VAN SPL GUARD

De innovatieve high-tech ventilatoren met 150 cfm aan luchtvermogen, en een remote I/O poort voor integratie in uw gerobotiseerde workflow, zorgen ervoor dat het ontdooien van uw samples zo eenvoudig en kwalitatief hoogwaardig mogelijk gebeurt. Bovendien heeft de Florida een grote capaciteit, en is het ook nog eens 60% sneller dan concurrerende laboratoriumapparaten. 10 rekken met samples worden ontdooid in maar 9 minuten.

Verder is het percentage ongelijkmatige ontdooiing per rek bij de SPL Guard Florida maar 20%, terwijl voor de meest gangbare instrumenten elders verkrijgbaar normaliter percentages van 50% worden genoteerd.

ONTDOOISTATION BIJ NBS SCIENTIFIC

Kortom, als u op zoek bent naar een goed ontdooistation, dan heeft u bij NBS Scientific een kwalitatief hoogwaardig en concurrerend alternatief gevonden van de specialisten van SPL Guard. Het apparaat is energie-efficiënt, snel, en zorgt voor de het behoud van de kwaliteit van uw samples, middels toonaangevende kwaliteit en innovatie. Heeft u vragen over dit apparaat, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan