Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample Opslag Buizen

Het grootste aanbod opslag buizen op de markt

WILT U LABORATORIUM BUISJES KOPEN?

Dan bent u bij NBS Scientific zeer zeker aan het juiste adres. Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met toonaangevende fabrikant van lab buizen Micronic, uit Nederland. Alle soorten en vormen van lab buizen bieden zij aan, en wij via onze website. Alle inhouden lab buizenexterne of interne threads, en geschiktheid voor diverse temperaturen.

Praktisch alle lab buizen zijn uitgerust met een 2D code op de bodems, waardoor uiterst snelle uitleestijden met behulp van een code reader mogelijk zijn. Met de lab buizen van vandaag bent u verzekerd van perfecte preservatie van uw sample, en absolute traceerbaarheid. Bepaalde soorten lab buizen hebben een andere vorm, gebruiken andere innovatieve interne technologieën, of zijn simpelweg bedoeld voor een ander doel. Daarom kunnen wij met zekerheid stellen dat u uw lab buizen zult vinden binnen ons aanbod.

Alle buizen worden vervaardigd van de meest pure materialen, en zijn resistent tegen schadelijke chemicaliën. Daarnaast beschikken sommige buizen over innovatieve interne technologieën. Wij bieden elke vorm van lab buizen aan die een laborant zich kan wensen.

ADVIES? VRAGEN?

Door zulk een groot aanbod (het grootste aanbod op de markt) kunnen wij het ons zeer goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bent u overrompeld door de schier oneindige hoeveelheid varianten van onze tubes, en kunt u wel wat advies gebruiken? Schroom dan zeer zeker niet contact met ons op te nemen. Wij staan ten alle tijde klaar met deskundigheid, kennis en advies. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan