Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample voorbereiding

Met deze apparatuur kunt u uw samples voorbereiden

ALLES WAT U NODIG HEEFT OM UW SAMPLE VOOR TE BEREIDEN

Voordat een sample daadwerkelijk geanalyseerd kan worden, is het belangrijk deze juist voor te bereiden. Dit kan gebeuren middels RNA/DNA-zuivering, het aliquoteren van bevroren samples, het gecontroleerd ontdooien of invriezen van samples, of centrifugatie, incubatie en mixing & shaking van uw sample. Bij ons zult u alles kunnen vinden wat u zoekt.

RNA/DNA ZUIVERING

Het samplen van DNA of RNA is een essentieel proces voor veel laboranten, en het is zeer belangrijk dit RNA of DNA goed te extraheren. Het is een heikel onderwerp tussen laboratoria voor moleculaire biologie, die vaak een groot deel van hun budget toewijzen om hoogwaardige biomoleculen te verkrijgen. Wij bieden echter een zeer innovatieve oplossing van een van onze partners aan, CAPP.

Capp heeft de Expell Spin Columns ontworpen, welke revolutionair is. Dit komt door gebruik te maken van zeer innovatieve glasvezelfilters, met de nieuwste op silica gebaseerde filtratiemembraantechnologie, waarmee nucleïnezuren gebonden kunnen worden met een efficiëntie tot 99.99%. Hiermee verkrijgt u een perfecte extractie van uw DNA.

De manier waarop de columns geconstrueerd zijn, biedt maximale weerstand tegen centrifugale krachten, waar chemische interacties met reactanten worden geminimaliseerd.

ANDERE APPARATEN

Heeft u naast de extractie van RNA of DNA nog behoefte aan andere soorten samplevoorbereidingsbenodigdheden? Kijk dan rond op deze pagina. De kans is heel groot dat u er tussen ziet staan wat u nodig heeft, en dat u er nieuwe inzichten mee gaat ontdekken in het lab. Schroom niet contact op te nemen met NBS Scientific bij eventuele vragen. Wij staan altijd klaar om te helpen.