Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Capp-Aero-384-Multi-Pipette
Pipetten

Laboratorium pipet kopen voor hoge precisie doseringen

LABORATORIUM PIPET KOPEN?

Pipetten zijn onmisbaar in een hedendaags laboratorium. Al sinds het begin der tijden maakten laboranten gebruik van pipetten, en tegenwoordig zijn varianten leverbaar met ongeëvenaarde precisie. Afhankelijk van de specifieke wensen van de onderzoeker zijn er namelijk zeer uiteenlopende varianten van de pipet leverbaar, in de vorm van elektronische pipetten of manuele pipetten. De keuze voor een automatische/elektronische pipet, of een manuele/handmatige pipet is afhankelijk van het budget van de onderzoeker, en zijn of haar voorkeur voor precisie. Een automatische pipet is namelijk preciezer, en zorgt voor minder druk op de handen, maar is wel duurder in de aanschaf. Als u een hoogwaardige pipet wilt kopen, bent u bij NBS Scientific aan het juiste adres. Wij bieden laboratorium materieel aan van fabrikanten die zich inzetten voor een innovatief en kwalitatief hoogwaardig product. Daarnaast beschikken wij ook over een ruim assortiment pipetpunten voor uw elektronische of manuele pipet.

ELEKTRONISCHE LABORATORIUM PIPET

Voor onze hoge-precisie elektronische pipetten maken wij gebruik van de expertise van fabrikant CAPP uit Denemarken. CAPP laboratorium pipetten maken gebruik van de laatste inzichten in technologie en life-science. Door het gebruik van de laatste inzichten wordt uw pipetteerproces drastisch versneld en vereenvoudigd. CAPP biedt de meest gebruiksvriendelijke pipetten op de markt, en dat zonder in te boeten op kwaliteit.
Voor de laboratorium pipet bieden wij enkelkanaals elektronische pipetten aan, alsmede multikanaals elektronische pipetten, afhankelijk van de vraag of u enkelvoudig buizen wilt vullen, of meerdere buizen tegelijkertijd. U kunt een laboratorium pipet kopen met uiteenlopende pipetteerhoeveelheden. Met de elektronische multi-pipetten kunnen tegelijkertijd 8 buizen afgevuld worden.

MANUELE LABORATORIUM PIPET

Voor sommige processen geeft u misschien toch liever de voorkeur aan manueel pipetteren. Dit kunnen kostenoverwegingen zijn, maar ook simpleweg het feit dat u meer vertrouwen heeft in een manuele oplossing voor dat moment. Uiteraard leveren wij ook een breed scala aan handmatige pipetten, naast onze automatische (elektronische pipetten). Voor manuele laboratorium pipetten bieden wij een breed scala aan van de fabrikanten Ritter, CAPP en Integra, die best-in-class ergonomie en precisie hebben. Hieronder vallen ook serologische pipetten. Daarnaast bieden wij net als bij de elektronische pipetten natuurlijk ook eenkanaalspipetten voor langdurig gebruik, alsmede meerkanaalspipetten, afhankelijk van uw behoeften en wensen. Alle pipetten zijn ontworpen met het oog om de druk op uw duim verminderen, omdat wij weten wat voor een groot probleem dat is. Voor significante versnelling van uw werkproces in het lab bieden wij ook multipipetten aan, die de beschikking hebben over 64 kanalen.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan