Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Ritter-Ritips-Standard
Pipetpunten

Voor diverse toepassingen en doseringen

PIPETPUNTEN VOOR ELKE TOEPASSING

Pipetpunten zijn onmisbaar bij het gebruik van een pipet, en wij bieden een uitzonderlijk breed spectrum aan verschillende pipetpunten aan, voor elke toepassing. Van gefilterde, niet gefilterde, steriele, niet steriele, tot standaard kwaliteit en ‘low retention’-plus kwaliteit pipetpunten: NBS Scientific biedt het aan, voor uiteenlopende inhouden.
Voor onze pipetpunten maken wij gebruik van de expertise en vakmanschap van premium life-science fabrikanten CAPP en Ritter, die een solide fundament hebben in laboratoriumproducten. Deze merken uit Denemarken en Duitsland bieden u de tools die u nodig heeft om de best mogelijke inzichten te ontdekken in het lab.

HOOGWAARDIGE PIPETPUNTEN VOOR HOOGWAARDIG ONDERZOEK

Onze pipetpunten zijn afkomstig van de beste leveranciers, en zijn bewezen effectief en van hoge kwaliteit. De veiligheid van elke tip is gegarandeerd, waardoor u met een gerust hart gevaarlijke substanties kunt pipetteren. Alle pipetpunten zijn compatibel met de meest gangbare workflows van laboratoria, en zijn steriel, pyrogeen vrij, en DNA-, RNase en ATP-vrij (onafhankelijk bewezen door laboratoria). De pipetpunten zijn compatibel met een zeer breed scala aan pipetten, waardoor compatibiliteit geen issue zal worden. Tevens bieden wij serologische pipetten aan, welke steriel en pyrogeen vrij zijn, en zeer goed afleesbaar. Wij bieden de mogelijkheid een kwaliteitscertificaat op aanvraag te leveren.

COVID-19 PIPETPUNTEN

Actueel in deze tijden: pipetpunten voor COVID-19 testing, compatibel met gerobotiseerde systemen, en onderworpen aan meerdere kwaliteitscontroles. Deze uiterst hoogwaardige Robotic Tips van Ritter hebben een hoge nauwkeurigheid, en beschikken over een lage retentie, en zijn compatibel met liquid-handling systemen van Hamilton, Tecan, Qiagen en Olympus.

WAAROM PIPETPUNTEN KOPEN BIJ NBS SCIENTIFIC?

Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in het distribueren van laboratorium benodigdheden van onze partners. Bij ons heeft u de keuze uit een rijk scala aan fabrikanten, en hun bijbehorende uitgebreide productgamma’s. Wij werken alleen samen met de beste leveranciers, die tevens de beste value for money kunnen bieden. Daarom kunt u zeker zijn van een succesvolle aanschaf bij NBS Scientific.

EXTRA INFORMATIE

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u door ons zeer rijke aanbod door de bomen het bos niet meer ziet, en niet precies weet welk stukje lab equipment u nou precies nodig heeft. Indien u advies wilt ontvangen over de producten die wij aanbieden, schroom niet om contact op te nemen! Wij kunnen alle twijfels, zorgen en vragen die u heeft bij u wegnemen en beantwoorden. Het is uiteraard ook mogelijk een sample of een demo aan te vragen.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan