Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Deepwell Platen

Deepwell plate geschikt voor de meeste automatische systemen

DEEP WELL PLATES

Wij bieden u een zeer uitgebreid palet aan deep well plates en micro plates aan, met verschillende inhouden. Indien u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige, doch betaalbare microtiterplaat, dan bent u op de juiste plek. Wij bieden deep well plates in de maten 24 deep well plate96 deep well plate en 384 deep well plate. Zodoende beschikken wij over elke vorm van deep well plate die u maar kunt wensen.

Onze magnetic plates en micro plates, met round, square of gewone wells, zijn geschikt voor het reinigen, mengen of centrifugeren van samples, en voor de opslag, voorbereiding en analyse van stoffen. Alle verschillende vormen van de microtiterplaat beschikken over een hoge resistentie tegen conventionele chemicaliën, oplosmiddelen en alcohol. Verder zal de stabiliteit tijdens het centrifugeren constant zijn.

De deep well plates lenen zich goed voor high-throughput screening en combinatorische chemie. Tegenwoordig worden allerlei technologische innovaties toegepast op deep well plates en andere soorten plates, wat uw analyse en sample opslag ten goede komt. Zo worden de microtiterplaten vervaardigd van het meest transparante polystyreen voor het meest optimale oppervlak voor microscopische analyse. Daarnaast beschikken veel van de deep wells over hogere randen, om kruisbesmetting te voorkomen. Daarnaast is de constructie van de holtes altijd ideaal voor de maximale absorptie van vloeistoffen.

COVID-19 EN ANDERE TOEPASSINGEN

Zeer actueel in deze tijden: microtiterplaten voor COVID-19 testing. Uiteraard bieden wij deze ook aan, in de vorm van cilindrische wells. Hierdoor zal uitstekende bioturbatie plaats kunnen vinden. Daarnaast bieden wij een 96 deep well plate aan welke zeer geschikt is voor fluorescentie toepassingen. Door de toepassing van uiterst zuiver polystyreen, zal een groot oppervlak zich ontwaren voor microscopische analyse. Uiteraard zijn deze deep well plates compatibel met de meest gangbare laboratoriummachines en workflows. Elke deep well plate beschikt over unieke alfanumerieke coderingen, waarmee u afzonderlijke samples zeer eenvoudig terug zult kunnen vinden.

Profiteer van de hoge kwaliteit van de microtiterplaten van onze partners, met welke wij al een lange samenwerking hebben. Deze fabrikanten zijn zeer goed gespecialiseerd in het produceren van uiteenlopende soorten deep well plates en microtiterplaten, en hebben jarenlange ervaring op de markt. Op onze website kunt u een groot deel van hun assortiment vinden.

VRAGEN?

Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u door ons rijke aanbod, of door een specifiek goed product vragen heeft, staan wij altijd klaar met onze deskundigheid en kennis. Schroom niet contact op te nemen, of anderszins de website te bestuderen voor alle nodige informatie.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan