Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
(q)PCR Producten

Diverse (q)pcr producten geschikt voor de meeste automatische systemen

PCR APPARAAT VOOR DE UITDAGINGEN VAN VANDAAG

Over de juiste life-science producten beschikken als laboratorium is in deze tijden belangrijker dan ooit. Virussen zijn alomtegenwoordig, en daar spelen fabrikanten van bioscience op in. Zo bieden wij uiteenlopende PCR apparaten aan, in de vorm van PCR platen, in 96 of 384 well formaat, voor al uw testingsdoeleinden. Daarnaast bieden wij uiteraard PCR tubestrips, alsmede PCR buizen aan.

Alle genoemde vormen van het PCR apparaat beschikken over de hoogste kwaliteit en technologische innovaties, zoals gepolijste binnenwanden om te voorkomen dat eiwitten zich hechten, en dunwandige wells van polypropyleen, die zorgen voor een zeer gelijkmatige temperatuur, waarbij condensatie sterk gelimiteerd wordt. Met een verdampingssnelheid van minder dan 3% wordt het mogelijk om PCR volumes tot 5 µL te verwerken. De PCR platen zijn autoclaveerbaar en zeer transparant. Uiteraard zijn alle PCR apparaten DNA, DNase, RNA, RNase en pyrogeen vrij, en compatibel met de meeste workflows. Daarnaast bieden wij Robotic pipetpunten aan van Ritter, welke geschikt zijn voor robotsystemen, en een lage retentie hebben, en verder beschikken over filters en BioClean.

OVERIGE PRODUCTEN

Daarnaast biedt NBS Scientific via haar partners ook een variable temperature sealer voor een rijk scala aan microplates. Uiteraard leveren wij er ook heat sealing foils bij.

CONTACT

Indien u een PCR apparaat wilt kopen, bent u hier op het juiste adres. Bij vragen, schroom niet contact op te nemen. Wij staan klaar met onze deskundigheid en kennis. Wij kunnen het ons heel goed voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet, vooral door ons rijke aanbod. Indien u twijfels, vragen, of onzekerheden heeft, neem dan contact op. Wij zullen ons uiterste best doen deze onzekerheden weg te nemen.