Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample Collectie

Betrouwbare labware voor het verzamelen van monsters

ALLE BENODIGDHEDEN VOOR DNA STORAGE EN MONSTERVERZAMELING

Wij bieden alles wat u nodig heeft voor sample collectie en DNA storage: innovatieve laboratoriumproducten voor het verzamelen en opslaan van uw samples. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatief hoogwaardige samples af te nemen, en hierbij geen problemen of moeilijkheden te ondervinden. Met de moderne oplossingen van onze partners zult u keer op keer een perfecte sample af kunnen nemen.

DNA STORAGE MET GENTEGRA STABILITY REAGENTS

Het opslaan van samples kan risico’s met zich meebrengen, van verschillende soorten schade tot blootstelling aan uiteenlopende temperaturen.
Daarvoor bieden wij GenTegra Stabilisatie Producten. Dit zijn eigentijdse oplossingen voor veilige DNA storage, waarbij uw DNA of RNA beschermd is tegen katalyseren door alle types Ribonuclease (RNase) en tegen blootstelling aan oxidatie. Daarnaast hebben wij ook protectie kits voor bescherming tegen hoge temperaturen tijdens transport, alsmede bescherming van RNA-monsters tegen elke vorm van RNase-schade. Om uw samples gedurende langere tijd op te slaan is er de GenStore Archive archiefkast, waarin u tot 115.200 samples in 96-well formaat op kunt slaan (tot 2.200 GenPlates). Heeft u niet de beschikking over koeltransport, dan bieden wij ook GenTegra paper collection cards, waarmee u samples tot wel 10 jaar lang op kunt slaan. Doordat de papieren cards worden behandeld met innovatieve chemie, kunt u uw samples voor op de langere termijn bewaren, alsmede garanderen dat u ze in uitstekende kwaliteit en kwantiteit weer kunt herstellen.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan