Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
GenTegra Stabilisatie Producten

Bescherm DNA of RNA bij kamertemperatuur

GENTEGRA STABILISATIE PRODUCTEN OM UW BIOSAMPLES TE BESCHERMEN

Nadat u uw samples heeft afgenomen, is het van cruciaal belang dat deze goed worden opgeslagen, en op geen enkele manier schade ondervinden, of op een andere manier kwalitatief achteruitgaan. De gangbare manier van sample opslag is middels koeling in racks, echter hierbij bent u altijd afhankelijk van een koelingsoplossing, en haar functionering. Tegenwoordig bestaan er uiterst innovatieve oplossingen om uw samples op te slaan zonder de noodzaak voor koeling, en met volledige bescherming tegen uiteenlopende soorten schade. De technologie van vandaag biedt gebruiksgemak en resultaatkwaliteit als nooit tevoren.

WAT IS VANDAAG MOGELIJK?

Met de technologie van vandaag gaan er nieuwe werelden open. GenTegra is een gerenommeerde Amerikaanse fabrikant van laboratoriumapparatuur, gespecialiseerd in de bescherming van samples. Zij hebben een zeer breed gamma, waarvan wij een deel aanbieden. Van oplossingen voor RNA bescherming, DNA bescherming, DNA extractie, langetermijn archiefopslag van biosamples, tot zeer innovatieve paper collection cards, waarop u uw sample tot wel 10 jaar bij kamertemperatuur kunt bewaren. De producten bieden bescherming tegen temperatuursverschillen, RNAases, oxidatie en katalysatie. Daarnaast zijn alle toepassingen geschikt voor integratie in uw workflow.

BETER DAN DROOGIJS

De beschermingskits van GenTegra staan erom bekend uw samples langdurig te kunnen bewaren, zonder de noodzaak voor extra maatregelen, zoals koeling. Bovendien is uit een studie gebleken dat GenTegra RNA samples beter beschermt dan droogijs. En in tegenstelling tot droogijs blijven de GenTegra protectiekits uw samples beschermen, na dagen of zelfs weken.
Met de baanbrekende producten van GenTegra bent u verzekerd van de veiligheid van uw biosamples.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan