Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Onze inzichten in

uw Veelgestelde vragen

Labware

Ga terug naar het FAQ overzicht

Een capcluster heeft een zwarte folie die gebruikers kunnen verwijderen zodra alle buisjes zijn afgesloten. Een capmat heeft een vaste folie die niet kan worden verwijderd zodra de buisjes zijn afgedopt. Een capband is een capmat met geperforeerde randen die in stroken van 8 of 12 dopjes kan worden gescheurd.

Micronic biedt twee sterilisatiemethoden voor hun laboratoriumgerei: gammastraling en ethyleenoxide. Als uw team sterilisatie nodig heeft, laat het ons dan weten, want er zijn extra kosten aan verbonden.

Ja. Wij bieden Tube Trial Packs aan voor buizen van 96-wells formaat. Deze pakketten bevatten 10 rekjes buisjes en 960 doppen. Wij bieden ook kleine verpakkingen van precapped hybrid tubes en racks.

Ja. Wij bieden samples aan van de volgende producten: Micronic buizen, doppen en rekken en GenTegra stabiliteitsreagentia. Let op: we hebben niet van elk product in ons assortiment samples op voorraad. Als we het sample dat u nodig heeft niet hebben, zullen we ons best doen om u een gelijkaardig product toe te sturen.

Wij bieden het volledige assortiment TPE Push Caps en Screw Caps van Micronic aan.

De 24-well buizen van Micronic zijn compatibel met de Micronic 24-well ULT rekken.

De 96-wells buizen van Micronic zijn compatibel met de Micronic 96-wells ULT rekken.

De 96-wells buizen van Micronic zijn compatibel met de Micronic 96-wells ULT rekken.

Wij bieden het volledige assortiment 96-wells, 48-wells en 24-wells monsteropslagbuizen van Micronic aan.

ExpellPlus pipetpunten met lage retentie hebben een ultraglad binnenoppervlak, waardoor de monsterbinding tot het absolute minimum wordt beperkt. Dankzij de samenstelling van het PP-materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van ExpellPlus-tips en de hoogwaardige Zwitserse mallen waarop de tips worden vervaardigd, worden de lage bindingseigenschappen van CAPP-tips bereikt zonder het gebruik van oppervlakte-additieven. ExpellPlus pipet tips zijn de perfecte keuze voor volumes van minder dan 1 ml en voor alle toepassingen die ultieme precisie vereisen.