NBS Scientific is CO2-neutraal!

NBS Scientific heeft groot nieuws dat we graag willen delen: in 2023 zijn we op gebied van ons gebouw en transport CO2-neutraal geworden.

Om onze onvermijdelijke CO2-uitstoot tijdens woon-werkverkeer en zakenreizen te compenseren, zijn we de trotse bezitter van een CO2-compensatiecertificaat, uitgegeven door Trees For All. Voor elke ton uitgestoten CO2 hebben we een donatie gedaan. Trees For All zorgt ervoor dat deze uitstoot wordt vastgelegd in hun gecertificeerde bosbouwprojecten. Wij hebben ervoor gekozen om de herbebossing van de Boliviaanse bossen te steunen. Bekijk hieronder ons CO2-compensatiecertificaat.

Wij zijn erg trots een partnerschap te hebben met het goede doel Trees for All. Wij hebben 158,73 ton CO2 weten te compenseren door een bijdrage om bomen te laten planten in Bolivia, wat zorgt voor een beter klimaat, meer biodiversiteit, een lager CO2-gehalte in de lucht en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

NBS Scientific streeft er in 2023 naar naast de bestaande ISO 9001 certificering ook de ISO 14001 certificering te verkrijgen. Hierdoor worden diverse milieuaspecten verder in de organisatie beheerst en continu verbeterd.