NBS Scientific nu ISO 9001 gecertificeerd op holding-niveau

Wij zijn zeer blij u te kunnen meedelen dat NBS Scientific nu ISO 9001 gecertificeerd is op Holding-niveau. Dit houdt in dat de managementsystemen van NBS Scientific in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten door LRQA zijn goedgekeurd volgens de ISO 9001:2015 norm. Wij zijn erg trots op alle medewerkers van NBS Scientific en feliciteren iedereen met deze geweldige prestatie.

De ISO 9000 familie heeft betrekking op kwaliteit van een bedrijf, en specifiek de 9001 norm is van toepassing op het kwaliteitsmanagement van een bedrijf. Alleen na een grondige audit door een externe partij kan een bedrijf deze gewilde certificering vermelden. Deze wereldwijd erkende norm dient als basis voor de kwaliteit van goederen en diensten en we zijn daarom verheugd deze mijlpaal te hebben bereikt op Holding-niveau. De NBS Scientific organisaties beschikken over een uitstekend kwaliteitsmanagementsysteem, waarbij behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten in kaart worden gebracht, medewerkers continu bezig zijn met de verbetering van de organisaties, en de kwaliteit van producten en diensten gewaarborgd wordt.

Daarnaast zijn we in staat kosten te verlagen en ons aan te passen aan veranderende situaties. Wij werken met een Plan-Do-Check-Act-cyclus ter verbetering van onze bedrijven. Het logischerwijs belangrijkste criterium waarop wordt getoetst bij een ISO 9001 certificering is een uitstekende (en alsmaar toenemende) klanttevredenheid. Onderzoeken hieromtrent vinden jaarlijks plaats bij NBS Scientific. Door onze rijke ervaring met verschillende klanten in het verleden en onze toewijding aan het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten, wordt keer-op-keer een positief resultaat verkregen. Wij zijn trots op deze erkenning en werken momenteel aan verdere uitbreiding van onze ISO-certificeringen (14001).