NBS Scientific Product Portfolio voor COVID-19 diagnostiek & onderzoek

Aangezien de huidige gebeurtenissen rond COVID-19 blijven evolueren, zijn we toegewijd om de life science gemeenschap te voorzien van de nodige producten om de COVID-19-respons te ondersteunen. Wist u dat we een uitgebreide range aan consumables voor (q)PCR applicaties hebben? Naast een verscheidenheid aan Robotic Tips van Ritter voor liquid handlers van Hamilton, Tecan, Qiagen en Olympus bieden wij ook Magnetic plates aan die gebruikt kunnen worden met de KingFisherTM 96 Flex Magnetic Particle Processor. Hieronder vindt u een compleet overzicht met relevante producten.

 

De Robitic Tips van Ritter hebben een hoge concentriciteit en pasnauwkeurigheid. De Robotic Tips zijn te gebruiken met liquid-handling systemen van de volgende merken: Hamilton, Tecan, Qiagen en Olympus.

 

De Magnetic Plates zijn geschikt voor het mengen of centrifugeren van samples en voor de opslag en voorbereiding van stoffen. Geschikt voor de KingFisherTM 96 Flex Magnetic Particle Processors.

 

Afdichtingen mogelijk met microplates van polypropyleen, polyetheen en polystyreen.

 

De Vitl VTS – Variable Temperature Heat Sealer is een variabele temperature sealer voor een breed scala aan microplates. De VTS – Variable Temperature Heat Sealer is ontworpen om een consistente afdichting te leveren in laboratoria met een lage tot gemiddelde doorvoercapaciteit.

 

  • CAPP (q)PCR Strips, Tubes en Plates van 0.2ml & 0.1ml CAPP-microcentrifugetube

Geschikt voor standaard (q)PCR reacties. Alle producten zijn gemaakt van medisch zuiver polypropyleen en vrij van DNA, DNase, RNA, RNase, (q)PCR remmers, ATP en Endotoxines. Dunne wanden van polypropyleen zorgen voor een goede transmissie van temperatuur en minimaliseert condensatie.

 

  • CAPP (q)PCR Sealing membranes

Zowel optische (transparant) als aluminium afdichtingen beschikbaar.

 

  • CAPP 384-well (q) PCR Plate

DNA, DNase, RNA, RNase en Pyrogeen vrij, CAPP 384-well plates zijn autoclaveerbaar en hebben een verdampingsgraad van minder dan 3% wat ervoor zorgt dat het processen van (q)PCR volumes zo klein als 5 µl plaats kan vinden. Compatibel met standaard 384-well cyclers en kunnen gebruikt worden in meerdere 384-well blocks van (q)PCR cycler modellen.

 

We bieden een uitgebreid assortiment buizen met volumes variërend van 0.30ml tot 6.00ml met zowel interne als externe schroefdraad. De tubes passen in het standaard 96-well, 48-well of 24-well ANSI/SLAS rack formaat en zijn geschikt voor de meest voorkomende laboratorium opslag applicaties. De tubes zijn verkrijgbaar als non-coded, alfanumeriek gecodeerd of met een unieke 2D Data-Matrix code op onderkant van de buis, welke gecombineerd kan worden met een 1D barcode op de zijkant van de buis.

Klik op het product waar u geïnteresseerd in bent en krijg meer informatie over hoe u het kan gebruiken binnen uw onderzoektoepassing of neem vandaag nog contact met ons op met uw vragen via: info@nbsscientific.be