Stem op ons! Techaward 2022!

Op de Nederlandse beurs de WOTS, doen wij dit jaar ook weer mee met de Techaward 2022! Dit jaar doen we mee met onze nieuwste product: SPL Guard Arizona. Deze krachtige single rack thawing station is uitgerust met de nieuwste technieken. Tevens komt de Arizona ook in aanmerking voor de Green Tech Award!

Wilt u alvast stemmen? Stem dan op de Arizona via deze link:

Stem hier

 

Meer weten over de nieuwste Arizona? Lees dan verder!

 

De single rack thawing station SPL Guard Arizona

Met trots presenteren wij u de SPL Guard Arizona. Deze net op de markt gelanceerde ontdooistation is gebouw om een enkel rack gelijk matig te ontdooien. De Arizona kan in 6 minuten vanaf de dampfase van vloeibare stikstof naar 5°C een heel Sample Storage Rack ontdooien. Standaard staat de Arizona ingesteld op het bereiken van 5°C. Wilt u een andere temperatuur, dan kan dat uiteraard aangepast worden bij levering.

Dankzij het ontdooien met een consistente snelheid, wordt de kwaliteit en de integriteit van de monsters voor downstream onderzoek gegarandeerd. De Arizona heeft een compact ontwerp, hierdoor neemt hij weinig plek in beslag in uw laboratoriumomgeving. De Arizona werkt met een breed assortiment aan SBS-formaat racks van verschillende merken, zoals Micronic, FluidX, Matrix en LVL Technologies.

 

Bespaar elektriciteit met de Arizona

Een uniek feature van de Arizona is zijn stop-functie. Namelijk, wanneer de juiste temperatuur is bereikt, slaat de Arizona gelijk af.
Als de Arizona de juiste tempratuur heeft bereikt, hoort u een piep toon die aangeeft dat de Arizona klaar is. Hierna zet de Arizona de ventilatoren gelijk uit. Door het afslaan van de ventilatoren wordt een hoop stroom bespaard, in vergelijking met andere modellen op de markt. Hierdoor is de Arizona een groene oplossing om uw samples gelijkmatig te ontdooien.

 

Stem op de SPL Guard Arizona

Stem u ook op ons? Sten dan via deze link:

Stem hier