Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Dispendix

Innovatieve contactloze liquid handling instrumenten

De laatste ontwikkeling in contactloze liquid handling

Dispendix is een fabrikant van hoogwaardige en zeer innovatieve contactloze liquid handling apparaten. Daarnaast bieden zij meerdere oplossingen aan voor genoom-sequencing en liquid handling op afstand. De meest bekende en vooraanstaande producten van Dispendix betreffen echter contactloze pipetting robots, welke in staat zijn druppels te doseren in microplaten van verschillende grootten. De druppels die gedoseerd worden zijn van nanogrootte.

Logischerwijs brengt zo’n werkwijze erg veel voordelen met zich mee, waaronder het elimineren van menselijke fouten en RSI-blessures, het minimaliseren van (kruis)-besmetting van samples en het verminderen van het gebruik van plastic, omdat u enorm kunt besparen op pipetpunten. De apparaten van Dispendix vinden toepassing in uiteenlopende industrieën, van pharma tot biotechnologie, tot life-science.

 

De I.DOT liquid handler

Via NBS Scientific biedt Dispendix u de I.DOT liquid handler, een contactloze doseermachine (pipetting robot) voor druppels in de grootte van nanoliters. Hiermee zijn vergaande en gecompliceerde bewerkingen mogelijk in uiteenlopende onderdelen van life science onderzoek. Het instrument is in staat volumes zo klein als 8 nL te doseren met grote snelheid en precisie. De I.DOT is geschikt voor compound dispensing, assay development, genomics and proteomics en cell dispensing. Met de gepatenteerde Drop Detection technologie heeft u altijd overzicht in de door u verrichte manipulaties.

Bekijk de I.DOT hier.

Product-Downloads

Bekijk de meegeleverde brochures

  • Dropcount Behind the Scenes Download
  • Dispensing Detergents with the I.DOT Download
  • Tips savings in NGS with the I.DOT Download

Wat vinden andere klanten?

Wat anderen over NBS Scientific denken

"Bij NBS Scientific kreeg ik snel en betrouwbaar antwoord op vragen en afspraken. Alle adviezen en aandacht werden deskundig gegeven. We werken al meer dan 2 jaar met veel plezier samen. "

Charles-River-logo
Charles River Laboratories

Wilt u de oplossingen van Dispendix in actie zien?

Vraag een kostenloze demo aan!

Wat is er beter dan een live-demonstratie om de voordelen in actie te zien?

Contactformulier

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.