Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
FAQ: Onze webshop

Het kan wel eens een keer voorkomen dat uw bestelling later word geleverd dan gewenst. Dit kan verschillende oorzaken hebben, artikel niet op voorraad, vertraging bij het verzenden. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering.

More from Onze webshop

Alleen personen die hun bedrijf in België hebben gevestigd, mogen een account aanmaken op de Belgische website.

U kunt de prijzen van de webshop nog niet zien omdat u een account nodig heeft om onze prijzen te kunnen zien. U kunt ook proberen een offerte aan te vragen.

Na het aanmaken van uw account, kan het nog een aantal dagen duren voordat u deze kunt gebruiken. Onze collega's valideren uw gegevens en zullen vervolgens u een mail sturen met de inloggegevens. Wacht u al langer dan 3 dagen? Neem dan contact met ons!

Iedereen kan een webshop account aanmaken via https://nbsscientific.be/nl/maak-een-account-aan/. Met een webshop account bent u in staat om producten te bestellen, prijzen te zien en nog veel meer voordelen. Maak nu uw gratis webshop account aan! Let op: Het duurt een paar dagen om uw webshop account aan te maken en zodra het klaar is, ontvangt u uw inloggegevens via e-mail.

Er zijn verschillende manieren hoe een order kunt plaatsen. Een order kan geplaatst worden door uw order te sturen naar info@nbsscientific.be. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met onze collega’s via +31 (0)36 549 1010 Daarnaast kunt u ook een account aanmaken op onze website en online een order plaatsen.