Maak een account aan en bestel producten eenvoudig online!
Novitain

Producten om de voorbereiding en verwerking van samples te verbeteren

Novitain biedt producten om de voorbereiding en verwerking van samples te verbeteren. De labware-producten omvatten ongecodeerde buizen met ronde bodem in 96-wells-formaat, een Grid rack en doppen in een strip-, mat- of clusterformaat. De labware wordt vervaardigd in een klasse 7 cleanroom en is ideaal voor dagelijkse laboratorium processen. Daarnaast is er ook capping apparatuur beschikbaar. Ook voor het kortdurend afdichten van IVD-tubes biedt Novitain een unieke oplossing die bestaat uit een capcluster, een 50-wells-formaat rack en een capper.

Productie

De Novitain labware-producten worden vervaardigd en geassembleerd in klasse 7 productie-cleanrooms, wat resulteert in producten die vrij zijn van detecteerbare RNase- of DNase-verontreiniging. De faciliteiten bevinden zich in Europa en de Verenigde Staten voor korte levertijden en constante beschikbaarheid. Hoge kwaliteit en consistentie worden gereguleerd en gecontroleerd door ISO 9001- en ISO 14001-certificeringen.

Een uniek oplossing

Voor kortdurende afdichting van IVD-buizen

De Novitain Capcluster-50 biedt een ideale en economische oplossing voor de tijdelijke afdichting van 13 mm diameter sample collection tubes in het 50-wells formaat Novitain Rack. Na het afdekken van 50 tubes kan de beschermfolie worden verwijderd om elke tube individueel af te sluiten. Dankzij de gepatenteerde Micronic-technologie bieden de Novitain TPE Push Caps een snelle oplossing voor het afdekken van 50 tubes met behulp van de Novitain Manual Capper MC2.

Lees meer over de Novitain producten