Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Barcode Kwaliteitscontrole

Duurzame labware

Voor betrouwbare sample organisatie

Een 2D Data-Matrix code is een tweedimensionaal vierkant of rechthoek van zwarte en witte “cellen” die informatie in tekst of numerieke gegevens codeert. Hij wordt vooral gebruikt op opslagbuizen voor monsters om ze te ordenen en te volgen, terwijl rekken meestal 1D-barcodes gebruiken.

Een goed geplaatste en hoogwaardige 2D Data-Matrix code is essentieel voor een betrouwbare identificatie van monsters. De kwaliteit van de Micronic 1d barcode en 2D Data-Matrix code is bekend bij biobanken en andere laboratoriuminstellingen als cruciaal voor het betrouwbaar volgen en traceren van waardevolle monsters. Vooral na het doorstaan van ultra-lage temperaturen.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Micronic-Tube-Trail-Packs

Tube Trial Packs

Micronic biedt Tube Trial Packs die u de mogelijkheid geven om slechts één unit 0.50ml, 0.75ml, 1.10ml of 1.40ml tubes (10 racks) met caps aan te schaffen.
Product bekijken
Micronic-Side-Barcode-Reader

Micronic Rack Reader DR505

De Micronic Rack Readers DR500 en DR505 zijn geoptimaliseerd om snel en nauwkeurig een volledig rek van 2D gecodeerde buizen in slechts 5 seconden uit te lezen.
Product bekijken
NIEUW BIJ NBS SCIENTIFIC

Micronic DT510 Tube Codescanner

De zeer compacte Single Tube Code Scanner, de Micronic DT510, heeft een zeer krachtige scan engine waardoor hij tubes in minder dan 1 seconde scant en uitleest.
Product bekijken