Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Bead Beating Prestaties

Duurzame labware

Die nieuwe grenzen stelt in experimenten

Bead Beating is een proces dat wordt gebruikt om monsters op te splitsen in hun subcellulaire componenten die moeten worden bestudeerd. Deze techniek wordt meestal geassocieerd met de studie van DNA, RNA of proteomics. Het belang van de buisjes hierbij komt met het begrip dat dit een proces met hoge energie is, en de kralen zullen niet alleen de monsters beïnvloeden, maar ook de buizen.

Deze technische notitie bespreekt waarom het gebruik van Micronic-buizen essentieel is voor deze methode, in tegenstelling tot andere merken.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Micronic-Tube-Trail-Packs

Tube Trial Packs

Micronic biedt Tube Trial Packs die u de mogelijkheid geven om slechts één unit 0.50ml, 0.75ml, 1.10ml of 1.40ml tubes (10 racks) met caps aan te schaffen.
Product bekijken

96-Well Formaat Racks

Het sample storage Micronic 96-1 Rack, gebaseerd op de wereldwijd erkende ANSI / SLAS normen voor opslagrekken, is aan één zijde voorzien van een lasergeëtste 1D rackbarcode en 'Twist-Lock' om te voorkomen dat buizen draaien tijdens het (de)cappen van schroeven.
Product bekijken
Micronic-Schroefdoppen-Voor-Buizen-Met-Interne-Schroefdraad

Schroefdoppen voor buizen met interne schroefdraad

Micronic schroefdoppen voor inwendige schroefdraadbuizen zorgen voor een veilige sluiting voor langdurige opslag van monsters bij zeer lage temperaturen.
Product bekijken