Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

De Generation R Study

Kwaliteitslabware

Voor lange termijn sample opslag

Veel biobanken gebruiken Micronic labware om monsters te verwerken en op te slaan voor toekomstige wetenschappelijke studies. De Generation R Study, bijvoorbeeld, is een op de bevolking gebaseerde prospectieve cohortstudie die zich richt op de groei en ontwikkeling van jonge mensen (van geboorte tot volwassenheid). Het primaire doel van de studie is het identificeren van vroege oorzaken van normale en abnormale groei.

Sinds 2001 zijn voor deze studie meer dan 1 miljoen monsters van moeders en kinderen verzameld. De monsters worden verwerkt en uiteindelijk opgeslagen in 0.75 ml Micronic 2D-gecodeerde buisjes van 0,75 ml bij -80°C. Onderzoekers gebruiken een Micronic capper om de buisjes af te sluiten met Micronic push caps. Vervolgens scannen ze de buisjes met een 2D-codelezer om ze in de toekomst snel en gemakkelijk terug te vinden.

De Generation R Study bewijst de betrouwbaarheid van Micronic’s sample storage labware.

Product Downloads

  • 2D Coded Tubes met Internal Thread Download
  • Caps voor Sample Storage Tubes Download
  • Micronic Capping en Decapping Range Download
  • Micronic Code Reader Range Download

Gerelateerde Producten

Micronic-0.75ml-Internal-Thread-Tubes

0.75ml Internal Thread Tubes

Met de 0.75 ml cryo tubes van Micronic kunt u waardevolle samples op een veilige en traceerbare manier opslaan.
Product bekijken
Micronic-CP600-Push-Cap-Capper-Open

Push Cap Capper CP600

De Push Cap Capper CP600 & Cp610 kan 0.50ml, 0.75ml, 1.10ml, 1.40ml, 2.00ml en 2.50ml tubes cappen met TPE Capmats, Capbands en Capclusters, of EVA Capmats.
Product bekijken
Micronic-Side-Barcode-Reader

Micronic Rack Reader DR505

De Micronic Rack Readers DR500 en DR505 zijn geoptimaliseerd om snel en nauwkeurig een volledig rek van 2D gecodeerde buizen in slechts 5 seconden uit te lezen.
Product bekijken
Voor -80°C opslag!

TPE Doppen

Bent u op zoek naar de perfecte afsluiting van uw monsteropslagbuisjes in 96-formaat? Wij bieden u een groot assortiment TPE pushcaps aan van Micronic voor buizen met interne en externe schroefdraad.
Product bekijken