Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Labware prestaties bij -196°C

Betrouwbare labware

Stabiliteit onder extreme omstandigheden

De prestaties van laboratoriummateriaal tijdens de opslag bij cryogene temperaturen zijn zeer belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van monsters. Het opslaan van monsters bij lage temperaturen gaat gepaard met een langere levensvatbaarheid van de bewaarde monsters. Hoewel veel monsters worden opgeslagen in mechanische vriezers bij -80°C, is het belangrijk op te merken dat bij deze temperatuur de metabolische activiteit niet is gestopt, maar alleen is vertraagd. Door de temperatuur van de monsters te verlagen tot onder de glasovergangsfase van water (-132°C) komt alle metabolische activiteit tot stilstand.

Micronic doet vaak onderzoek naar de stabiliteit van haar producten bij lage, ultralage en cryogene temperaturen. Het opslaan van waterige oplossingen, zoals kweekmedia, reagentia of buffers, onder 0°C zorgt ervoor dat oplossingen uitzetten, waardoor de druk op de buiswanden toeneemt. Als de druk te hoog wordt, kunnen er spanningsbreuken in de buiswand ontstaan met monsterverlies tot gevolg. Dit verstoort het onderzoek en kan een gezondheids- en veiligheidsrisico vormen voor de betrokkenen.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Micronic-1.40ml-External-Thread-Hybrid-Tube

1.40ml External Thread Hybrid Tubes

De 1.40ml Hybrid Tube van Micronic biedt een unieke oplossing om samples te identificeren.
Product bekijken

96-Well Formaat Racks

Het sample storage Micronic 96-1 Rack, gebaseerd op de wereldwijd erkende ANSI / SLAS normen voor opslagrekken, is aan één zijde voorzien van een lasergeëtste 1D rackbarcode en 'Twist-Lock' om te voorkomen dat buizen draaien tijdens het (de)cappen van schroeven.
Product bekijken
DR700-Rack-Reader-Empty

Micronic Rack Reader DR700

De Rack Reader DR700 heeft een CCD-beeldsensor die zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid bij het uitlezen van 2D-codes.
Product bekijken