Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Vries-Dooi Stabiliteit

Betrouwbare labware

Gemaakt om de kwaliteit te behouden

Het is gebruikelijk dat onderzoekslaboratoria monsters ontdooien om er een kleine hoeveelheid materiaal uit te halen voor onderzoek. Na het ontdooien wordt het resterende monster opnieuw ingevroren. Dit vries-dooiproces kan in een bepaalde periode vele malen plaatsvinden. Om deze reden is het belangrijk dat de integriteit van het monster behouden blijft; het vermijden van gewichtsverlies, grote barsten in de buisjes en het loskomen van de doppen van de buisjes.

Micronic doet regelmatig onderzoek naar de stabiliteit van hun buisjes en doppen met betrekking tot vries-dooi cycli. Een frequente analyse van de vriesdooistabiliteit op Micronic buizen en doppen zorgt voor een veilige en betrouwbare herkenning van Micronic producten bij klanten. Om valide resultaten te krijgen, is in plaats van alleen een vriesproef, een vries-dooiproef uitgevoerd.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Micronic-1.40ml-Internal-Thread-Tubes

1.40ml Internal Thread Tubes

De 1.40ml tubes zijn standaard verkrijgbaar in het 96-well formaat Micronic 96-4 Rack, en optioneel in bulk.
Product bekijken

Push Cap Decapper CP620

De Push Cap Decapper CP620 van Micronic kan binnen enkele seconden 96 TPE drukdoppen in één keer verwijderen van buizen (1 rek).
Product bekijken
Micronic-CP600-Push-Cap-Capper-Open

Push Cap Capper CP600

De Push Cap Capper CP600 & Cp610 kan 0.50ml, 0.75ml, 1.10ml, 1.40ml, 2.00ml en 2.50ml tubes cappen met TPE Capmats, Capbands en Capclusters, of EVA Capmats.
Product bekijken