Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Incubator

Voor het optimaal verwarmen of verkoelen van uw samples

LAB INCUBATOR VOOR UW VERWARMINGS- OF VERKOELINGSDOELEINDEN

Een veelgebruikt stukje laboratoriumapparatuur wereldwijd is de lab incubator. Een incubator is namelijk heel geschikt voor gelijkmatige verwarming of koeling. Als u een incubator voor in uw laboratorium zoekt, bent u bij de juiste plek gearriveerd bij NBS Scientific. Voor onze incubator lab equipment maken wij gebruik van de expertise van de toonaangevende fabrikant CAPP, welke gespecialiseerd is in hoogwaardige labware.

Met zijn intuïtieve temperatuurweergave en compacte formaat is de CAPPRondo een waardevolle toevoeging voor elk laboratorium. Het apparaat meet slechts 34 bij 37 centimeter, en is 48 centimeter hoog. Hij past makkelijk op elke labtafel en is met een gewicht van 6.5 kg eenvoudig te verplaatsen. Met een temperatuurbereik van -15 tot 60 graden Celcius is de CAPPRondo incubator een uiterst multifunctioneel en goed apparaat.

AANVULLENDE FUNCTIES EN FEATURES

De CAPPRondo incubator biedt u de mogelijkheid shakers, rockers en rollers direct op het apparaat aan te sluiten, middels een intern stopcontact. Daarnaast heeft deze incubator een groot LED scherm, met real-time temperatuurwergave, en een helder licht die de inhoud beschijnt. U kunt de temperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen. Met een inhoud van 25 liter is de incubator relatief ruim voor zijn formaat.

VRAGEN?

Indien u graag advies wenst te ontvangen over dit product, of onze vele andere producten, of iets is u niet duidelijk, schroom dan niet ons te contacteren. Wij beschikken over zeer uitgebreide kennis over de door ons verkochte producten, en kunnen bij u elke vraag of twijfel wegnemen.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan