Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
person-putting-a-drop-on-test-tube
Plate Washers

Voor kleinschalig werk

EEN EFFECTIEVE PLAATREINIGER VOOR UW MICROTITERPLATEN

Het gebruik van (niet wegwerpbare) mircoplaten betekent dat ze van tijd tot tijd moeten worden schoongemaakt. Wij weten dat laboratoriummedewerkers in dit geval op zoek zijn naar een oplossing die niet te duur is, maar wel doeltreffend en bovendien vrij compact.

Deze CAPPWash ELISA Plate Washer voldoet aan al deze eisen. Hij is zeer betaalbaar, compact en geschikt voor 8, 12 of 16 kanalen. De wasser maakt gebruik van een vacuümbron, die wordt meegeleverd. Bij ons kunt u elk onderdeel van de plaatreiniger afzonderlijk kopen, afhankelijk van uw situatie in het lab. Deze platenwasser is het ideale hulpmiddel voor het op kleine schaal en betrouwbaar reinigen van platen.

ONTWERP EN FEATURES

Deze CAPP microplaten wasmachine heeft een 2 in 1 buisontwerp, dat voorkomt dat de afzonderlijke kanalen verstopt raken, waarbij het handmatige reinigingsproces een grondigere reiniging mogelijk maakt in vergelijking met automatische wasmachines. Houd eenvoudigweg het spruitstuk in de richting van de plaat en druk op de knop om de wasvloeistof vrij te geven. Laat de knop los om de vloeistof op te zuigen, die onmiddellijk naar de afvalfles wordt getransporteerd.

Zijn kleine schaal en kleine prijs maken de CAPPWash Plate Washer een ideale keuze voor de meeste laboratoria. De vacuümpomp is geschikt voor zowel een 115V als een 230V stroombron. Profiteer vandaag nog van dit innovatieve stuk laboratoriumapparatuur.

CONTACT EN VRAGEN

Als u erover nadenkt om een bestelling te plaatsen voor dit apparaat, aarzel dan niet om dat te doen. Wij zijn er zeker van dat u niet teleurgesteld zult zijn door de aankoop.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan