Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
FAQ: Onze webshop

U hoeft niet specifiek ergens rekening mee te houden. Bij apparatuur en andere gevoelige onderdelen, zullen onze dozen voorzien zijn van een “this side up” sticker. Gelieve de doos niet te accepteren indien de doos verkeerd om is geleverd en graag een melding maken. Bij producten met clean-room conditions, zullen de clean-room zakken in een kartonnen doos vervoerd worden. Gelieve niet te diep in de doos te snijden om te voorkomen dat de clean room zakken kapot zullen gaan.

More from Onze webshop

Alleen personen die hun bedrijf in België hebben gevestigd, mogen een account aanmaken op de Belgische website.

U kunt de prijzen van de webshop nog niet zien omdat u een account nodig heeft om onze prijzen te kunnen zien. U kunt ook proberen een offerte aan te vragen.

Na het aanmaken van uw account, kan het nog een aantal dagen duren voordat u deze kunt gebruiken. Onze collega's valideren uw gegevens en zullen vervolgens u een mail sturen met de inloggegevens. Wacht u al langer dan 3 dagen? Neem dan contact met ons!

Iedereen kan een webshop account aanmaken via https://nbsscientific.be/nl/maak-een-account-aan/. Met een webshop account bent u in staat om producten te bestellen, prijzen te zien en nog veel meer voordelen. Maak nu uw gratis webshop account aan! Let op: Het duurt een paar dagen om uw webshop account aan te maken en zodra het klaar is, ontvangt u uw inloggegevens via e-mail.

Er zijn verschillende manieren hoe een order kunt plaatsen. Een order kan geplaatst worden door uw order te sturen naar info@nbsscientific.be. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met onze collega’s via +31 (0)36 549 1010 Daarnaast kunt u ook een account aanmaken op onze website en online een order plaatsen.