Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample Management Systems

Voor het beheren van uw monsters

TUBE HANDLERS DIE UW LABWERK VEREENVOUDIGEN

Tube handlers zijn wellicht het meest waardevolle stukje laboratoriumapparatuur dat tegenwoordig gemaakt wordt. Hiermee kunnen namelijk uren bespaard worden waarin elke sample netjes geordend moet worden, en in de juiste rack geplaatst worden, en op de juiste verdieping van een kast. Wij bieden u de meest geavanceerde systemen voor tube storage aan, welke de snelheid van uw workflow zullen verdubbelen of verdrievoudigen.

Indien u op zoek bent naar een oplossing voor het sorteren van buizen voor monsteropslag, maar u denkt ook aan uw budget, dan bent u bij NBS Scientific zeer zeker aan het juiste adres. Onze tube handlers worden gefabriceerd door het toonaangevende en beroemde merk Micronic. Dit bedrijf van Hollandse bodem heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van racks, buizen, en sample management systemen voor tube storage. Hierdoor is de kans uiterst hoog dat u een perfecte aankoop zult doen.

ONS ASSORTIMENT AAN TUBE EN RACK HANDLERS

Wij bieden twee soorten tube handlers aan: een variant voor volledige ordening van tubes in 96-well formaat racks, met een snelheid van 400 tubes per uur en een capaciteit van 20 racks, en een variant welke geschikt is voor grootschalige ordening van tube storage en racks, met een gesloten design en in totaal maximaal 27 racks. Beide apparaten behoeven slechts een USB stick met doelinformatie om daarna het werk verder zelf te doen. Door gebruik te maken van een sample management systeem kunt u uiterst veel tijd besparen, en Micronic laat zien dat zulk een tube handler ook niet een vermogen hoeft te kosten.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan