Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Capp-Maestro-Pipette
Elektronische Pipetten

Elektronische pipetten kopen voor hoge precisie doseringen

GEBRUIKSVRIENDELIJKE AUTOMATISCHE PIPET VOOR HOGE PRECISIE

De allerbeste inzichten verkrijgen in het lab vereist de allerhoogste precisie bij het pipetteren. Met de technologie van de 21-ste eeuw ligt uiterst hoge precisie voor de hand. Vrijwel elke laborant is bekend met de handmatige pipet, echter de wat meer gevorderde laborant weet dat een elektronische pipet de zaak pas echt klaart. Hier komt nog het niet te onderschatten voordeel bij dat de last op de handen dramatisch verminderd wordt, en uw werksnelheid verhoogd. RSI-blessures liggen namelijk natuurlijk op de loer bij intensief laboratoriumwerk.

Met een elektronische pipet van CAPP bent u verzekerd van de allerhoogste precisie bij het pipetteren, waarmee u de allerbeste inzichten kunt verwerven. CAPP is een zeer gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in premium laboratorium oplossingen. U bent dus verzekerd van een kwaliteitsproduct. Logischerwijs, bieden elektronische pipetten enkele voordelen ten opzichte van manuele pipetten.
Manuele pipetten staan erom bekend veel ongemak in de handen te veroorzaken bij veelvuldig gebruik. Met een automatische pipet kan dit drastisch verminderd worden. Een ander voordeel is dat de (herhaaldelijke) precisie van een automatische pipet hoger is dan die van een handmatige pipet. Een elektronische pipet zal nooit misschieten, of moe worden, wat uiteraard een groot voordeel is. Logischerwijs, is de prijs die voor zulk een pipet betaald moet worden, hoger.

ONS AUTOMATISCHE PIPETTEN AANBOD

Voor de automatische pipet bieden wij zowel de enkelkanaals als de meerkanaals elektronische pipet aan. Dit hangt er van af of u de voorkeur geeft aan enkelvoudig buizen vullen, of meerdere buizen tegelijkertijd. Onze pipetten maken gebruik van de laatste technologieën en meest innovatieve functies, zoals een OLED display met een gebruiksvriendelijke interface. Hierin kunt u tot wel 9 van uw favoriete functies kunt opslaan. Hierdoor is het mogelijk om binnen twee seconden over te stappen naar een ander protocol. Alles bij elkaar zal dit betekenen dat uw werkproces drastisch versneld, en uw fysieke last drastisch verminderd wordt.

VOOR MEERVOUDIG PIPETTEREN

Om het werkproces nog verder te versnellen bieden wij de CappTronic Multi Channel automatische pipet. Hiermee bent u in staat tot 8 buizen tegelijkertijd met uiterst hoge precisie te vullen. Deze automatische pipet staat bekend als een van de meest gebruiksvriendelijke elektronische pipetten op de markt. De pipet is uitgerust met een lithium accu, die zeer lang meegaat en tevens zijn de pipetten compatibel met de meest gangbare pipettips. Er is veel aandacht besteed aan ergonomie bij het ontwerpen van de pipetten, waardoor u eindeloos kunt blijven pipetteren.

Micronic-Push-Cap-Decapper-Demo

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan