Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Capp-Aero-384-Multi-Pipette
Manuele pipetten

Voor efficiënt pipetteren

HANDMATIGE PIPET VOOR UW WENSEN IN HET LAB

U wilt graag een handmatige pipet kopen voor in uw lab. Heel begrijpelijk, en het is tevens de eerste keus voor veel laboranten. De mix van een scherpe aankoopprijs, eenvoud in gebruik en geringe storingsgevoeligheid is voor veel life-science werkers zeer aantrekkelijk. Voor uw wensen en behoeften bieden wij een zeer breed scala aan handmatige pipetten. Deze zijn betaalbaar, doch kwalitatief zeer hoogwaardig, vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten. Het ontbreken van elektronische componenten maakt de handmatige pipet minder storingsgevoelig en onderhoudsarmer in vergelijking met elektronische variant. Daarnaast is een handmatige pipet scherper geprijsd en vaak lichter dan een elektronische pipet. Voor sommige laboratoriumwerkers kan dit precies de juiste oplossing zijn. De pipetten zijn ontworpen met de grootst mogelijke ergonomie, om de last op uw handen te verminderen. Uiteraard zijn de handmatige pipetten geschikt voor een verscheidenheid aan volumes.

MULTIPIPETTEN

Als u naar een handmatige multikanaalspipet zoekt waarmee u vloeistoffen uit reservoirs of deepwell plates naar microtubes wilt overbrengen, dan bent bij NBS Scientific aan het juiste adres. Wij bieden meerdere van dit soort pipetten aan, waaronder een 64-kanaals multi-pipet. Een handmatige pipet moet licht, ergonomisch en precies zijn. Dat zijn precies de voordelen waar u naar op zoek bent. U zult niet worden teleurgesteld door het aanbod aan manuele pipetten van onze partners, aangezien zij aan alle criteria van een manuele pipet voldoen. Daarnaast zijn er partners die nóg een stapje verder gaan. Het milieu wordt een steeds belangrijker thema, en life-science fabrikanten spelen daar slim op in door pipetten biologisch afbreekbaar te maken.

WAAROM EEN MANUELE PIPET?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat zich bij u de vraag opdringt waarom een laborant, voor wie budget geen probleem is, voor een manuele pipet zou moeten kiezen. Indien u de noodzaak van een batterij wilt elimineren, en het risico op storingen/fouten door storingen, dan is het verstandig om voor een handmatige pipet te kiezen. Met de technologieën van vandaag boet u aan precisie tevens niet enorm veel in. Uiteraard is een manuele pipet significant goedkoper in de aanschaf, wat voordelig is voor veel laboranten. Onze manuele pipetten zijn extreem precies en van hoge kwaliteit.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan